06 70 312 5701 Balázsik Gábor

 

 

 

 

Problémamentes megvalósítás

·        Azt hallotta eddig, hogy sokáig tart megvalósítani egy egész lakás fűtését?

·        Hiánycikk valamelyik szükséges anyag, nem ér rá a szerelő, halogatja, tologatja a munkát…

·        Elképzelhetőnek tartja, hogy elszállnak a költségek? Mégis több lesz az anyag, váratlanul több lesz a munka vele?

·        Kétségei vannak a jövendő fűtés számláival kapcsolatban?

 

 

 

Tudjon meg mindent! Hívjon most! Balázsik Gábor 06 70 312 5701

 

Maximális komfortérzet

·        Képzelje el a lakását, amiben mindig a kellemes meleget élvezi!

·        Nagyon gyors megvalósítás: akár már holnap kész lehet, le van tudva a feladat, és végre pihenhet.

·        Teljesen hangtalan, nem foglal helyet, észrevétlen. 

·        A legalacsonyabb fűtési számlákat eredményezi.

Egy kényelmes, gazdaságos, és olcsó fűtés a teljes lakásban!

Ez az infrafűtés. A nap meleg sugarainak hatásához hasonlóan, az infra sugarak felmelegítik azokat a testeket, amiket érnek. Anélkül, hogy a köztes levegőre használná el az energiája egy részét, csak ott melegít, ahol szükség van rá.

Padlófűtésként alkalmazva a leghatékonyabban fűti be a lakást, a meleg felfelé áramlik, ezért a komfortérzet tökéletes.

Akár zokniban is sétálhat a kellemesen meleg padlón.

 

Az infravörös sugarakkal melegítés már régóta bevált

Éttermek melegen tartják az ételt, az orvosok gyógyítanak vele. Élettani hatásai általánosan kedvezők, ezért azonnal érezheti jótékony hatásait.

Mivel az elektromos működése révén rögtön leadja az energiát, nagyon gyors a felfűtési folyamat, míg lekapcsolás után nem fogyasztja fölöslegesen az áramot, így időt és pénzt takarít meg Önnek.

A nevem Balázsik Gábor

Szeretek segíteni az embereknek a problémáik megoldásában, 4 éve foglalkozom napelemekkel és elektromos fűtéssel. Örülök, ha az ügyfeleim elégedettek, örülnek és boldogok. Az igazság és a korrektség számomra elsőrendűen fontos. Műszaki végzettségem révén nagyon jól tudok számolni, és tanácsokat adni a megvalósításhoz. Hetente több 10 érdeklődővel is megbeszélem a helyzetének leginkább megfelelő lehetőségeket, cégünk folyamatosan értékesíti a megoldásainkat. Vevőink elégedettsége kiemelkedően fontos a számunkra.

Kockázatmentes próba

Minden vásárlás 14 napos kérdés nélküli 100% visszatérítési garanciát kap.

Belépő termékeink díjmentes kiszállítással rendelhetők az egész országba, valamint 500, illetve 1000 Ft vásárlási kupont adunk ajándékba. Lábmelegítő csomag az ülőhelyek melegéért 15.900 Ft, Ágy alatti melegítő csomag a nagyobb helyi fűtéshez: 29.800 Ft

 

Hosszú távú garanciák:

Az infrafóliára 15 év garancia van, a

termosztátokra 2-5 év, az infra panelekre 5 év. (Maga a törvény csupán 1 évet írna elő

kötelezően)

 

 

 

Ügyfélvélemények

“Rendkívül kellemesen érzem magam az infra fűtéssel, mert mindig úgy szabályozhatom, azt a hőfokot, ahogy nekem tetszik. Nem kell mindig mennie. Ha bekapcsolom, pillanatokon belül érzem a meleget. Az volt a lényeg, hogy alulról ne fázzon a lábam, és ezt sikerült elérnem. Kíváncsi voltam, hogy ezzel, hogy áramot veszünk igénybe, mennyire fog megugrani a villanyszámlánk. Az az igazság, hogy egyáltalán nem nőtt a villanyszámlánk.”  Oroszlány Istvánné (Budapest)

“Első évben a ház egyik felét csináltuk meg az infra fűtéssel. Annyira jók voltak a tapasztalataink, hogy a tavalyi évben megcsináltuk a ház másik felét is. A tetőre még napelem rendszert is szereltettünk. Így tökéletes a dolog!“ Major Gábor (Pilisszentlászló)

„Nagyon jó véleménnyel vagyok róla, nagyon ügyes szerkezet. Egy pillanat alatt elkezd melegedni, és gyorsan felfűti az egész tetőteret. Nagyon örülök, hogy megvettem és a nyaralómba is ilyet fogok csináltatni. Nagyon kellemes a hőérzetem, a vízfűtéshez képest sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Nem fűti fölöslegesen a fenti levegőt a plafonnál, hanem lentről melegíti az embert, így még gazdaságosabb is.” Szentannai Péter (Budapest)

 

 

Példa számítások – igazi, megvalósult üzletek 2023-ban

48 m2-es lakás: 1db 6m2 háló, 1db 8 m2 háló, 1 db 4 m2 fürdő, nappali étkező előszoba 30 m2: 496.910 Ft

10 m2-es műhely teljes infra-filmes fűtése: 50.580 Ft

50 m2-es tetőtéri lakás; 3 szoba, fürdő: falra, előtér.., laminált parketta: 374.180 Ft

20 m2-es nagyszoba teljes infra-filmes fűtése: 119.015 Ft

 

 

Érdekli? Hívjon most! Balázsik Gábor 06 70 312 5701

 

Inkább írna? Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Űrlap:

Üzenne? Kérem, írja meg a telefonszámát is! http://www.rezsimester.hu/index.php/kapcsolat

 

 

 

 

 

 

G.Y.I.K.

-      Nem veszélyes ez a sugárzás? A macskát se tesszük be a mikróba.

-      Nem veszélyes, mert más a hullámhossza. Az infravörös sugárzás közvetlenül a látható vörös szín alatt van 0,00001 m hullámhosszon, míg a mikrohullám 0,01 m hullámhosszon sugároz.

-      Gazdaságosabb a hagyományos fűtéseknél?

-      Igen, egyrészt a gyors felmelegedés és lehülés lehetővé teszi, hogy csak akkor használjuk, amikor kell, másrészt a hő alulról felfelé megy, így kevesebb levegőt kell fűteni.

-      Mennyire bonyolult a kezelése?

-      Egyáltalán nem bonyolult, az egyszerű tekerőgombos analóg termosztáttól a gombokkal programozhatókon át a WIFI-sig mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.


Ne halogasson tovább! Hívjon most! Balázsik Gábor 06 70 312 5701